Blogs laten schrijven

Blogs laten schrijven

Je hebt heel veel kennis over een bepaald onderwerp in huis. Je verkoopt een geweldig product of een waanzinnige service. Of je wilt aan de weg timmeren met je bedrijf en je dienstverlening. Daarover kun je zakelijke blogs laten schrijven. Blogs helpen je beter zichtbaar en vindbaar te worden en kunnen je de status van kennisexpert verlenen.

Toegegeven: er bestaat al een ongelooflijke berg online leesmateriaal. Dat kan soms verlammend werken. Wat voegt nóg een artikel toe aan die berg? En hoe krijg je jouw bericht überhaupt bij de juiste doelgroep? Toch kan het nuttig en verstandig zijn blogs of blogberichten te laten schrijven.

Waarom blogs laten schrijven?

Een blog is een online artikel, waarin je een vrij informele toon kunt hanteren – ook als het een zakelijke blog is. Het is namelijk jouw verhaal: je deelt jouw persoonlijke kennis, mening of expertise. Dat maakt blogs toegankelijk en lekker om te lezen: het is geen taaie kost of vakliteratuur, maar je kunt er als lezer wel degelijk kennis door opdoen. Bij blogs wordt vaak de mogelijkheid geboden om de lezer te laten reageren. Hierdoor kun je als blogger rechtstreeks met (potentiële) klanten in contact komen, waardoor je een band met hen kunt opbouwen en van hen wellicht fans of ambassadeurs van je bedrijf maakt.

Waarom blogs laten schrijven?

Blogs over wat jij het beste kan of wat jij weet kun je natuurlijk zelf schrijven. Maar het ontbreekt je wellicht aan tijd. Aan zin. Of aan het talent, om de boodschap over je unieke product, je waardevolle dienstverlening of jouw vakinhoudelijke kennis op de juiste manier voor het voetlicht te brengen. Daarom kun je blogs of blogberichten laten schrijven. Door een professionele tekstschrijver zoals ik bijvoorbeeld! Samen gaan we op zoek naar de juiste onderwerpen en de beste manier van werken. Ik kan jouw opzet redigeren of herschrijven, maar ik kan je ook kort en/of telefonisch interviewen over het thema waarover je een blog wilt laten schrijven.

Kosten blogbericht laten schrijven

De kosten voor een blog laten schrijven variëren natuurlijk: afhankelijk van het beoogde onderwerp, de manier van content vergaren en de gewenste lengte van de tekst. Grofweg gezegd moet je bij mij rekenen op een investering van circa 250 euro per blog.

Heb jij belangstelling om een blog te laten schrijven? Wil je eens sparren over de mogelijkheden om samen blogberichten te schrijven voor jou en je bedrijf? Neem dan contact met mij op!

Blogs

Linda van 't Land, Van 't Land, Linda de Mol, blog, tekstschrijver, tekstschrijven, copywriter, copywriting, ghostwriter, ghostwriter, Maya Angelou, onuitwisbare indruk, Gouda

Of ik nog een leuk en goed restaurant wist in Gouda, vroeg een vriendin mij via WhatsApp. Ze ging er over enkele dagen naar de schouwburg met ‘andere Linda’ en wilde voor de voorstelling graag ergens lekker eten. Ik zag haar bericht tussen twee afspraken door en stuurde snel een linkje naar mi...

copywriting, copywriter, tekstschrijver, tekstschrijven, ghostwriter, ghostwriting, van 't Land

Wil jij een dienst of een product onder de aandacht brengen? Potentiële opdrachtgevers op jouw service en kwaliteit wijzen? Vertellen hoeveel ervaring en expertise je bedrijf door de jaren heen inmiddels heeft opgedaan? Bij al die verhalen kan een goede copywriter je van dienst zijn. <...

Linda van 't Land - ghostwriter copywriter tekstschrijver ondernemers bureaus merken bedrijven - nieuwe huisstijl kleur

In 2011 waagde ik de sprong naar een bestaan als freelance tekstschrijver. Ik werkte op de afdeling communicatie van een werkgeversorganisatie en had twee jaar daarvoor voor dat bedrijf een jubileumboek gemaakt bij het tienjarig bestaan van de vereniging. Het betekende door het hele la...