Copywriter gezocht?

Copywriter gezocht?

Vind jij het knap lastig om jouw product of dienstverlening onder de aandacht te brengen? Ontbreekt het jou of je afdeling aan tijd om de juiste en aansprekende teksten voor of over jullie bedrijf te schrijven? Kun je wel wat hulp gebruiken bij het op papier zetten van jouw boodschap? Kortom: copywriter gezocht?! Bij deze gevonden!

Als copywriter help ik zelfstandig ondernemers, kenniscentra, instellingen, merken en bedrijven om hun boodschap op de juiste manier in de wereld te krijgen. De teksten kunnen op uiteenlopende manieren worden gebruikt: op een website, in een brochure, op social media, in een (jubileum)boek, in een column, een blog of noem maar op.

Copywriter gezocht voor marketingafdeling

Het komt ook voor dat een afdeling marketing & communicatie wel wat tekstuele ondersteuning kan gebruiken. Er moet bijvoorbeeld een speciale uitgave worden gemaakt of het werk klotst iedere week weer tegen de plinten op. Ik help jullie graag om lucht te brengen en op tekstueel gebied het een en ander van je over te nemen. Ik schrijf persberichten, blogs, commerciële of redactionele artikelen op basis van een briefing vanuit het bedrijf.

Copywriter gezocht voor jou!

Ben je zelfstandig ondernemer of ZZP’er en worstel je met je teksten? Dan help ik je graag bij het verwoorden van de juiste boodschap en het raken van de juiste snaar. Als copywriter verdiep ik mij altijd eerst in het bedrijf of merk en alles wat daarachter schuilgaat. Ik kan interviews voor je afnemen om de juiste input voor de benodigde teksten op te halen of mijn artikel baseren op schriftelijke content. Ik schrijf zelfs teksten op basis van reeds bestaand audiomateriaal. Alle informatie die mij als copywriter ter ore komt of die ik onder ogen krijg, behandel ik uiteraard vertrouwelijk. Bij de prijs die we voorafgaand aan de opdracht afspreken, is altijd een correctieronde inbegrepen.

Wil jij weten wat ik als copywriter voor jou of je werkzaamheden kan betekenen? Neem dan contact met mij op!

Blogs

copywriting, copywriter, tekstschrijver, tekstschrijven, ghostwriter, ghostwriting, van 't Land

Wil jij een dienst of een product onder de aandacht brengen? Potentiële opdrachtgevers op jouw service en kwaliteit wijzen? Vertellen hoeveel ervaring en expertise je bedrijf door de jaren heen inmiddels heeft opgedaan? Bij al die verhalen kan een goede copywriter je van dienst zijn. <...

Linda van 't Land - ghostwriter copywriter tekstschrijver ondernemers bureaus merken bedrijven - nieuwe huisstijl kleur

In 2011 waagde ik de sprong naar een bestaan als freelance tekstschrijver. Ik werkte op de afdeling communicatie van een werkgeversorganisatie en had twee jaar daarvoor voor dat bedrijf een jubileumboek gemaakt bij het tienjarig bestaan van de vereniging. Het betekende door het hele la...