Liefde voor taal

In en rond mijn kantoor in Epe, gelegen tussen de uiterwaarden van de IJssel en de uitgestrekte bossen van de Veluwe, gebeurt van alles. Ik ontvang opdrachtgevers voor korte of langere tijd, ik werk aan teksten, lees boeken, neem interviews af en heb contacten met opdrachtgevers. Als ik niet in mijn kantoor zit, ben ik meestal buiten. Met de hond of in de tuin. Op het platteland is altijd voldoende te beleven én te doen! Over al deze werkzaamheden en activiteiten schrijf ik regelmatig een blog. Ter inspiratie. Lees je mee?
boek, recensie, boekrecensie, wen er maar aan, maike meijer, Toren C, tekstschrijver, tekstschrijven, copywriter, copywriting, ghostwriter, ghostwriting, van 't Land, schrijven, lezen

Leestip: Wen er maar aan – Maike Meijer

Ik houd van teksten die iets in me wakker maken. Die me betoveren, aan het denken zetten, ontroeren of verwonderen. Of die mij, zoals het debuut van actrice en scenarioschrijver Maike Meijer, hardop aan het lachen maken. B...

Lampje, Annet Schaap, kinderboek, recensie, Linda van 't Land, Van 't Land, boeken, verhalen, schrijven, inspiratie, tekstschrijver, tekstschrijven, copywriter, copywriting, ghostwriter, ghostwriting

Leestip: Lampje – Annet Schaap

Vroeger verslond ik de boeken van uitgeverij Lemniscaat. Thea Beckman, Jan Terlouw en Evert Hartman: er hoefde maar een boek van hen te verschijnen, of ik had het al gelezen. Later zijn kinderboeken een beetje uit mijn zicht verdwe...

Linda van 't Land - ghostwriter copywriter tekstschrijver ondernemers bureaus merken bedrijven - nieuwe huisstijl kleur

In 2011 waagde ik de sprong naar een bestaan als freelance tekstschrijver. Ik werkte op de afdeling communicatie van een werkgeversorganisatie en had twee jaar daarvoor voor dat bedrijf een jubileumboek gemaakt bij het tienjarig bestaan van de vereniging. Het betekende door het hele la...

Toppositie vereist talent, training en toewijding

Leestip: Rafa. Mijn verhaal – Rafael Nadal en John Carlin

“Weet jij nog een goed boek voor mij?” Die vraag wordt mij regelmatig gesteld. Tijdens mijn studie Nederlands aan de Rijksuniversiteit Groningen verslond ik alles wat los en vast zat. Zelfs op ...